Dziś zapraszam na recenzję produktu który pomaga mi polepszyć smak i
jakość moich dań. Dzbanek jest nie zastąpiony w mojej kuchni, stał się
moim niezbędnikiem kuchennym.
Zapraszam wszystkich na stronę producenta dzbanków filtrujących Dafi >>KLIK<<
Dzbanek został wyposażony w bardzo praktyczny wskaźnik który świeci na niebiesko natomiast gdy ulega zużyciu zaczyna migać czerwonym światłem to znak iż pora wymienić go na nowy.
Dzbanki dostępne są w wielu pięknych kolorach ja wybrałam kolor
malinowy. Dolna część dzbanka jest przeźroczysta o pojemność 4 litrów
natomiast w środkowej części produktu znajduje się zbiorniczek do
umieszczenia filtra oczyszczającego naszą wodę. Jeden filtr jest
przeznaczony do oczyszczenia od 150 do 200 litrów wody.
Na wierzchu dzbanka znajduje się pokrywa która z przodu wyposażona
jest w otwór do wylewania wody oraz otwór z czujnikiem ruchu który przy
wlewaniu wody uruchamia wskaźnik umieszczony na końcu dzbanka
bezpośrednio przy uchwycie dzbanka.
O Dafi
Dla spragnionych smaku
W kuchni należy czerpać przyjemność z jedzenia i
picia, dlatego marka Dafi dba o smak potraw i napojów. W trosce o smak
stworzyliśmy urządzenia filtrujące i próżniowe, które w kuchni przydają
się na każdym kroku.
W pojemnikach próżniowych żywność zachowuje dłuższą
świeżość i nie ulega szybkiemu zepsuciu. Z kolei przefiltrowana woda
jest doskonałą bazą do przygotowania smacznych dań i napojów.
Każdy produkt Dafi służy więc spełnieniu misji
naszej marki, jaką jest rozsmakowanie klientów w dobrej kuchni, opartej
na czystej wodzie i świeżych produktów.
Idealny sposobem na przygotowanie zdrowego i wspaniale gaszącego pragnienie napoju jest skorzystanie z 3 KROKÓW DAFI
Krok 1: przefiltruj wodę w dzbanku DAFI.
Krok 2 : przelej wodę do karafki DAFI.
Krok 3: dodaj sok z wyciskarki DAFI.
Ja czekam na swój :D
OdpowiedzUsuń_______________________________
Zapraszam na: http://borsuk-testuje.blogspot.com/
Fajny filtr i też by się przydał. :)
OdpowiedzUsuńMi się marzy taki dzbanek.
OdpowiedzUsuńmam identyczny dzbanek, fajny jest
OdpowiedzUsuńTen komentarz został usunięty przez autora.
OdpowiedzUsuńMi w tych dzbankach podoba się to, że faktycznie nieźle mogą przefiltrować wodę. Ja właśnie taką wodę najczęściej używam później w imbryku https://duka.com/pl/jedzenie-i-serwowanie-potraw/kawa-i-herbata/dzbanki-i-imbryki/ i mam porównanie jak smakuje herbata zrobiona w takim dzbanuszku.
OdpowiedzUsuń