środa

Dzbanek filtrujący Dafi Omega Unimax LED


Dziś zapraszam na recenzję produktu który pomaga mi polepszyć smak i jakość moich dań. Dzbanek jest nie zastąpiony w mojej kuchni, stał się moim niezbędnikiem kuchennym.  

Zapraszam wszystkich na stronę producenta dzbanków filtrujących Dafi >>KLIK<< 

 

 Dzbanek został wyposażony w bardzo praktyczny wskaźnik który świeci na niebiesko natomiast gdy ulega zużyciu zaczyna migać czerwonym światłem to znak iż pora wymienić go na nowy.


 

Dzbanki dostępne są w wielu pięknych kolorach ja wybrałam kolor malinowy. Dolna część dzbanka jest przeźroczysta o pojemność 4 litrów natomiast w środkowej części produktu znajduje się zbiorniczek do umieszczenia filtra oczyszczającego naszą wodę. Jeden filtr jest przeznaczony do oczyszczenia od 150 do 200 litrów wody.

 

Na wierzchu dzbanka znajduje się pokrywa która z przodu wyposażona jest w otwór do wylewania wody oraz otwór z czujnikiem ruchu który przy wlewaniu wody uruchamia wskaźnik umieszczony na końcu dzbanka bezpośrednio przy uchwycie dzbanka.

 

  O Dafi

Dla spragnionych smaku

W kuchni należy czerpać przyjemność z jedzenia i picia, dlatego marka Dafi dba o smak potraw i napojów. W trosce o smak stworzyliśmy urządzenia filtrujące i próżniowe, które w kuchni przydają się na każdym kroku.

W pojemnikach próżniowych żywność zachowuje dłuższą świeżość i nie ulega szybkiemu zepsuciu. Z kolei przefiltrowana woda jest doskonałą bazą do przygotowania smacznych dań i napojów.

Każdy produkt Dafi służy więc spełnieniu misji naszej marki, jaką jest rozsmakowanie klientów w dobrej kuchni, opartej na czystej wodzie i świeżych produktów.

 

 

Idealny sposobem na przygotowanie zdrowego i wspaniale gaszącego pragnienie napoju jest skorzystanie z 3 KROKÓW DAFI

Krok 1: przefiltruj wodę w dzbanku DAFI.

Krok 2 : przelej wodę do karafki DAFI.

Krok 3: dodaj sok z wyciskarki DAFI. 

 

 

 

 

6 komentarzy:

  1. Fajny filtr i też by się przydał. :)

    OdpowiedzUsuń
  2. mam identyczny dzbanek, fajny jest

    OdpowiedzUsuń
  3. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  4. Mi w tych dzbankach podoba się to, że faktycznie nieźle mogą przefiltrować wodę. Ja właśnie taką wodę najczęściej używam później w imbryku https://duka.com/pl/jedzenie-i-serwowanie-potraw/kawa-i-herbata/dzbanki-i-imbryki/ i mam porównanie jak smakuje herbata zrobiona w takim dzbanuszku.

    OdpowiedzUsuń